Objavljeno dana 1 komentar

Tajna broj 1 koja izgleda dobro obučena u žensku poslovnu košulju

Ko ne bi želeo da izgleda besprekorno i kreni elegantno u svojoj novoj ženski poslovno košulji! Nije li to cela poenta kupovine košulje od haljine: da izgleda elegantna i pametna i apsolutno fantastična. Dobra vest je: svako može da ostvari taj željeni efekat kako bi izgledao dobro obučen u svojoj poslovnoj košulji ako znaju (i prate) ovo jedno važno pravilo.

„Kada je u pitanju ženska košulja, najvažniji element je fit“

Iako su boja, uzorak i tkanina važni, to je fit koji će na kraju odrediti kako ćete izgledati i osećati se u vašoj novoj košulji. Lep košulja nadopunjuje vašu telesnu građu na pravim mestima i uvek vas čini da najbolje izgledate.

Da li ste pronašli svoju savršenu košulje?

Da li imate svoje zeleno mesto za ženske poslovne košulje? Posedujete savršenu belu košulju koja vam odgovara idealnom i čini se da se osećate pametno i udobno? Ako ne, A2 MARK je tu da pomogne!

Šta čini A2MARK košulje da bude različitim?

Pronalaženje prilagođene, dobro uklapanje poslovnih košulje (ili bilo koje odeće, zapravo) predstavlja univerzalni problem za većinu žena – visok, kratki, mršavi i iskrivljena. U A2 MARK spremni smo da rešimo ovaj problem bar onoliko koliko su u pitanju košulje za haljinu. Studirali smo na stotine žena koje su nas dovele do stvaranja četiri različite košulje za žene različitih visina i telesnih oblika.

  • TRENDING SADA: Košulja SA PLAVIM DETALJIMA

kosulja sredeOva košulja je sjajna za dane kada želite da se malo oblačite i da se družite u gomili. Kontrastom je elegantna opcija za vašu poslovnu košulju – različite tkanine boje unutar Kraga i Manzeta mogu učiniti majicu privlačnijom i svestranijom. Detalji su, pre svega, dobra prilika da se pregladeni košulja i napravite sopstveni izraz stila.

Ova majica je sigurna da je vaša prisutnost na sastancima i da vas istakne u kancelariji. Izgleda da nije bilo tako dobro.

Nađi savršen fit i iskusite razliku!

Evo šta možete da očekujete od A2MARK košulje da pronađete savršenu prilagođenost:

  • košulja prati vaš oblik tela. Bez obzira na vaš oblik tela, zaslužujete odeću koja prati naš organizam. Jedna od njih može da naglasi tanku haljinu, ali može da se laska na skoro svakom tipu tela dokle god je veličina prava. Prilagođena fit-a osiguraće da izgledate elegantna i pametna – opremljen košuljom uvek je mnogo lasnija nego alternativa.
  • košulja je perfektna. Savršena dužina vam omogućava da kreni ušuškaš košulju u pantalone, ali i da vam dozvoli da bez istrošenih i opuštenije pogleda. Kada je ušuškan, normalan zahtev neće razkoči košulju.
  • Rukave su savršene dužine. S obzirom da se vaše ruke opuštajući na vašim stranama i lisice košulje koje je izmešano, rukovi bi trebalo da dođu u centar zadnje ruke (ili prvi šuplju palca). Na ovaj način, kada se lisice preklizaju, sprečiće da se manžeton prebrzo spušta preko vaše ruke. Ova dužina će vam omogućiti da se savijate i odgajate bez manžetne koje se klizne preko vaše podruke.

1 komentar o “Tajna broj 1 koja izgleda dobro obučena u žensku poslovnu košulju

  1. dolazi letooo jedva cekam

Ostavite odgovor