Objavljeno dana Ostavite komentar

Praktični izbor savršene košulje

Kada je reč o savršenoj košulji, jedna veličina se ne uklapa u sve i pronalaženje pravog za vas može biti lukav proces. Postoji nekoliko faktora koje treba razmotriti prilikom kupovine nove košulje. Dok su boje, šara i tkanina važni, to je uklapanje košulje koja će na kraju odrediti kako ćete izgledati i osetiti u novoj košulji.

Lepo uklapanje košulje na sva prava mesta. Bez obzira na oblik tela, prilagodna, bliskiju majicu je uvek sve više lasanje, jer će se veliki deo u košulji samo pojačati.

Ovde u “A2 MARK” mi nudimo četvoro pažljivo dizajniranu košulju da pomogne svakoj ženi da pronađe idealan meč za svoj tip tela: Italijanska fit, Nemačka fit, francuski fit i ŠPANSKA fit. Kao rezultat toga, naš izbor košulje se uklapa u visoke i kratke, male i površne. Sva četiri oblika su posebno prilagođena za odražavajući različite oblike tela.

Kako naše četiri FIT odgovaraju, a sto je ono za vas?

ITALIJAN FIT

ITALIJANSKE i UKLOPLJNE košulje, duge majice sa prosečnom dužinom i viškom (166 – 183 cm/5 ‘ 5 “– 6 ‘ 0”).

Košulje su savršene za: slika u obliku kruške (bista i/ili ramena su manja od kukova, a waistline je donekle definisan); u obliku sportske/pravougaone/banane (ramena, bista i kukovi su iste veličine, vistline je donekle definisan).

NEMACKI FIT

Nemacka se uklapa u, duge košulje sa prosečnom dužinom i viškom za više žena (168 – 183 cm/5 ‘ 6 “– 6 ‘ 0”).

U poređenju sa italijanskim fit-om, Nemačka staje na košulje imaju više prostora za ramena i bista i dobro definisana struka. košulje su savršene za: V oblikovan, takođe se ponekad naziva obrnuti trouglaća figura (hapšenje/ramena su šire od kukova, struka je dobro definisan); u obliku peščanog stakla (bista i kukova su uravnotežena, struka je dobro definisan).

FRANCUSKI FIT

Francuske UKLOPE košulje, duge košulje za prosečnu visinu i kraće žene (155 – 166 cm/5 ‘ 1 “– 5 ‘ 5”).

Uopšteno, uklapanje je identičan italijanskoj fit-u, izuzev ukupne dužine i dužine rukave. košulje su savršene za: slika u obliku kruške (bista i/ili ramena su manja od kukova, a waistline je donekle definisan); u obliku sportske/pravougaone/banane (ramena, bista i kukovi su iste veličine, vistline je donekle definisan).

ŠPANSKI FIT

ŠPANSKO UKLOPLJENO na košuljice, duge košuljice za prosečnu visinu i kraće žene (155 – 167 cm/5 ‘ 1 “– 5 ‘ 5”).

U poređenju sa francuskim fit-a, španska staje na košulje imaju više prostora za ramena i bista i dobro definisana struka. košulje su savršene za: V oblikovan, takođe se ponekad naziva obrnuti trouglaća figura (hapšenje/ramena su šire od kukova, struka je dobro definisan); u obliku peščanog stakla (bista i kukova su uravnotežena, struka je dobro definisan).

Ostavite odgovor