Objavljeno dana Ostavite komentar

KREIRANJE PRAVOG RADNIČKIH POGLEDA ZA VAŠ RESTORAN

Restorani napreduju kada stvore pravi ambijent i prvi utisak za svoje pokrovitelji.

Desni meni i pravi ukras su deo jednačine, ali pravi izgled vašeg osoblja, kako u kuhinji tako i ispred kuće, može da napravi sve razlike.

 Pa šta bi ti Imajte na umu kada dizajnirate izgled svojih uniformi?

Osoblje kuhinje

Osoblje kuhinje nose odmah prepoznatu uniformu: kuharove Belove, pantalone i obuće osmišljene da štite stopala, a takođe omogućavaju duge periode na nogama tokom usluge.

Ukoliko imate otvorenu kuhinju, što znači da klijenti mogu da vide i vide kuvari na poslu, koji imaju pravi stil kuvara ili kajona, mogu vam pomoći da ukažete ukupan izgled vašeg restorana.

Na primer, ako pokrenete italijanski restoran sa fokusom na rustične, tradicionalne obroke, onda bi to moglo da bude vredno, tradicionalni, tradicionalan kuski tunić, koji je potencijalno cak i sa tradicionalnim trakasto segmentirani kajon da biste stvorili dobrodošlicu i lako prepoznatljivi izgled vašeg kuhinjskog osoblja.

U velikom restoranu možete da se opredelite za nešto više od običnog, a možda i tradicionalne bele uniforme za sivi ili farmerke izgled. To pomaže vašem kuhinjskim osoblju da još uvek pogleda deo, ali na način na koji pokrovitelji možda ne moraju nužno da se koriste, pomažući im da se suprotstave i da budu nezaboravni.

Ispred kuće

Isto kao vaše osoblje u kuhinji, prednji deo kuće i čekaonica može da vam doda ukupan izgled i osećaj vašeg poslovanja.

Od stvaranja visokokvalitetnog sofisticiranosti klase sa prilagođenjem, majicama, blulama i pantalonama. Da se stvori opuštenija atmosfera sa policama, jeans i jednostavnim farmerke ama.

radne kosuljeVaše osoblje kuće je javni aspekt koji se suočava sa aspekta vašeg tima, i kako izgledaju daleko da definišu kako se vaše poslovanje posmatra.

Kada birate svoju uniformu, kao i sa osobljem kuhinje, treba da razmotrite izgled svog restorana i vrstu menija koji nudite. To bi moglo zvučati čudno, ali sa vašim uniforme na osećaj koji želite da date svojim kupcima možete poboljšati svoje iskustvo u trpezariji.

Na primer, ako pokrenete gurmanska pljeskavica restoran, možda ćete želeti da osoblje izgleda opuštenije, ali takođe treba da se drže kao osoblje koje čeka. Crne košulje i pantalone mogu da obezbede jednostavan, poluformalni izgled koji može da ih bude udoban, ali i prepoznatljiv.

Ako ste želeli mnogo opuštenije iskustvo za svoje klijente, najbolji način da pomognete vašem osoblju je da ima pravi pribor. Brendirani kajon na primer, predstavlja sjajan način da pomognete vašem osoblju da budu udobni i opušteni u sopstvenoj odeći ili u neformalnoj uniformi koja se nalazi u vidu čiste ili šare majice, jeans i trenere. Tada možete dodati jednostavan skakač ili papodka uniformi u zimu.

Kako A2 Mark može da vam pomogne da nađete savršenu kadrovu uniformu?

Stvarajući jedinstveni izgled vašeg osoblja, što vam pomaže da stvorite savršen izgled i osećaj u svom restoranu, nije tako jednostavan koliko bi ljudi mislili. Morate da razmislite o zvuku i ambijentu koji želite i kreirate nešto što vam pomaže da zaposleni ne samo da gledaju deo, već će i da kreiraju pravi utisak kod vaših kupaca.

U mogućnosti smo da vam pružimo različite stilove i boje u našim mogućnostima, što znači da možemo obezbediti savršenu uniformu za vaše poslovanje.

U A2 Mark, pružamo radno košulje koje je:

  • • Lako se odrzava( Easy Care) – većina naših radne košulje je Easy Care
  •  Izrađena sa stručnim znanjem – imamo više od 20 godina iskustva u pružanju uniforme za timove svih oblika i veličina, uključujući i neke od najpoznatijih svetskih brendova
    • Prilagođen vama – možemo da personalizujemo vašu uniformu sa vašim imenom kompanije ili logotipom da bi vaše poslovanje učinili svima koji vas vide
Ostavite odgovor