Objavljeno dana Ostavite komentar

Kragna

Kragna je ponos košulje od kosulje i njegove najviše funkcije. Bez obzira koji tip odeće ćete nositi sa vašom košuljom, vaša Kragna će uvek biti primetna. On može ili da je pogleda ili da je u potpunosti ubije.

Majica vam se graniči, pa je ovo prva stvar koju ljudi vide kada te gledaju, pošto je naša prirodna tendencija da gledamo lice i preselimo se dole.
Takođe, on informiše gledaoca, često nesvesno, ono što će vam ostatak vaše odeće verovatno biti i kako da vas vide.

Ako je dobro napravljeno, Kragna pomaže da se napravi prvi utisak i da se signalizira profesionalizam i kompetentno. Zbog toga, da bi ste na kraju bili u svojoj košulji, uvek izaberite jednu sa nejasnim i čvrstim krakom.

Visokokvalitetni košulji su veoma krili koristeći različite vrste materijala koji se znaju kao preploni između gornjih i donjih delova kraka. Ovim se formira neka vrsta skelet koji pruža rigidnost i oblik. Visokokvalitetni košulje obično koriste bolji kvalitet, koji neće imati mehuriće posle nekoliko šinki i pomoći će vam da vaš kragnu bude duži.

Muške košulje imaju široku lepezu tipova, koje će se podudarati sa tom prilikom, ostatak garderobe i oblik face je skoro nauka. Žene nemaju uporedne mogućnosti izbora i raspoložive opcije spadaju u jednu od tri široke kategorije: kragnu, sečene Kragna i kragnu.

Klasična Kragna , Italijanska Kragna, Dugme kragna

point-collarKlasična Kragna

Klasična Kragna

Jedan je od najtradicionalnijih stilova koji su verovatno bili u blizini od razvoja moderne košuljije koja se sama Okija. Ona se odseca pomoću pravih linija, koje se završavaju u tački i koje je istaknuto u usnom prostoru između tačaka.

Ova ogrlica je uvek moderan, privlačan i dobar konzervativni izbor.

Cut-away-collar
Italijanska Kragna

Italijanska Kragna

Jedan je od osnove savremene košuljije, odlikuje se šire širenje izmedju bodova na kragnu.

Okova srednjeg širenja se smatra svestran jer:

  • radi za svakoga (bez obzira na starost, oblik lica ili tip tela)
  • radi u svim scenarijima
  • Nikada neće izaći iz stila.

Button-down-collar
Dugme kragna

Dugme kragna

je prvi put bio izumljen kako bi se tokom Olimpijskih igara na konju zadržala ogrlica. ( POLO ) Ovaj kragnu je povezan direktno sa košuljicom preko dva mala dugmeta.

Ostavite odgovor