Objavljeno Komentiraj

Razlika između Slim fit i Regular Fit košulje

Slim fit

sa krojem koji prati linije tela, je za one koji praktikuju malo opušteniji izgled i moderniji kroj koji otkriva vitku figuru. Nosi se ispasana i dobro se kombinuje sa klasičnijim pantalonama i sa farmerkama. Takve košulje mogu biti najrazličitijih boja i dezena. Ručno rađeni detalji unose šarm i odaju utisak smelosti i samopouzdanja.

Regular Fit

Klasičan tip košulje je sa dosta ležernim krojem i veoma je pogodan da se nosi ispod sakoa i u drugim kombinacijama poslovnog izgleda. Ima čvrst okovratnik, duge rukave i manžetne. Njena uloga je da elegantno uokviri lice i bude dobra osnova za odevnu kombinaciju.

Objavljeno Komentiraj

Muške košulje Šareni modeli privlače pažnju

Košulja koja se svake godine prodaje s različitim modelima privlači pažnju dizajnom prikladnim za ljetne i zimske sezone. Košulje su jedan od najpoželjnijih komada muške odjeće i nude se u prodaji sa širokim rasponom boja. U odabiru košulja možete odabrati što god želite gledajući modele muških košulja koji se nude s širokim rasponom opcija boja. Moguće je ove godine na modelima košulja prikazati najpoželjnije boje na sljedeći način.

Značaj bele i svetlo žute boje u modelima košulja

U odabiru košulja bi trebalo da preferirate bele i svetle nijanse, jer će vam svetle nijanse izgledati elegantnije u odabiru košulja. U modelima košulja bijele boje, svijetlo žuti i svijetloplavi tonovi uvijek su bili prvi izbor za one koji žele izgledati stilski. Možete istaknuti ove boje, zbog kojih ćete izgledati slabije kad ste, kombinacijom pantalona i cipela.

U posebnim danima možete imati moderan izgled, tamnim bojama

Ako želite da imate moderan izgled u posebnim prilikama i pozivnicama, možete odabrati tamne boje. Košulja je jedan od najvažnijih delova muške odeće i želi da ima elegantan izgled uz odabir mnogih muških košulja u posebnim prilikama. Možete imati moderan izgled odabirom sportskih i klasičnih modela koji će odraziti vaš stil. Ako želite da odrazite svoj stil uz modele muških košulja koji privlače pažnju svojim kvalitetom i stilskim dizajnom, možete kupiti među bogatim modelima košulja odabirom boja i modela koji odgovaraju vašem stilu. Majice proizvedene od kvalitetne tkanine preferiraju se i koriste posebno u letnjim i zimskim mesecima. Proizvode koji odražavaju vaš stil možete odabrati tako da pregledate muške košulje koje se nude na prodaju sa širokim izborom boja.

Objavljeno Komentiraj

Možete se kombinovati stilski uz odabir muške košulje.

Izbor košulje je jedan od najvažnijih dijelova u ormaru muškarca. Čak i ako u ormaru imate nekoliko majica, možete imati moderan izgled s odličnim idejama u kombinaciji.
Danas se na prodaju nude modele muških košulja sa stilskim dizajnom i modelima, a izlaze sa običnim i šablonskim dezenima. Ako želite da imate elegantan izgled uz izbor muških košulja, možete realizovati kombinaciju koja odražava vaš stil razmišljajući pažljivo. Za gospodu koja žele da vaše košulje budu efikasnije i privlače pažnju, postoje detalji koji treba uzeti u obzir pri izboru muških košulja.

Stvari koje treba znati za one koji preferiraju sportski izgled

Svoj stil možete odraziti odabirom svega što želite među modelima košulja sa odličnim dizajnom za džentlmena koja žele da imaju sportski izgled. Ako koristite patike i ljubavne farmerke, možete imati elegantan izgled odabirom među modelima sportskih košulja. Na prodaju se nude karirani, obični i cvetni modeli s košuljama s različitim bojama za džentlmena koji vole sportsku odjeću. Svojih pantalona više ćete voljeti uz odabir muške košulje uskih krojeva i svoju eleganciju možete učiniti korak dalje.

Kako napraviti kombinaciju muške košulje?

Jedan od najvažnijih detalja kada želite da ih kombinujete je da se boja savršeno uskladi. Iako više volite boje i modele u izboru muške košulje, možete imati odličan stil pružajući harmoniju u boji sa hlačama i jaknom, ako su dostupne. Uz modere muških košulja visokog kvaliteta i modernog dizajna, možete uhvatiti kombinaciju kakvu želite otkrivajući svoj stil u vašim posebnim danima, poslovnom životu ili svakodnevnom životu. Pre nego što odaberete mušku košulju, izbor pantalona mora biti prioritet. Kada želite da kupite muške košulje, možete da imate elegantan i efektivan izgled otkrivajući svoj stil kompatibilnošću majica. Košulje u muškoj odeći su jedan od najseksepilnijih delova u ormarima. Bez obzira da li želite sportski ili klasični izgled, svoju eleganciju možete podići i korak dalje izborom muških košulja. Danas modeli muških košulja nude mnogo opcija za one koji žele izgledati moderno i lepo.

Objavljeno Komentiraj

Kako odabrati boju muške košulje

Košulje, neizostavni proizvodi muške garderobe, spadaju u najvažnije odevne proizvode koji vam pomažu da budete stilski. Možete odabrati stil koji želite i koristiti ga zahvaljujući mnogim svojim modelima. Jedan od najvažnijih detalja na koji biste trebali obratiti pažnju prilikom izbora je odabir boja. Pošto ima mnogo boja, pripazite da odaberete boje koje vas više odražavaju. Ako se želi stvoriti sportski stil, preferiraju se živopisni tonovi boja. Modeli muških košulja uključuju modele klasičnog stila i uske krojeve. Možete da birate u skladu sa mestom koje ćete koristiti.

Obratite pažnju na kompatibilnost sakoa i košulje

Model košulje koji se bira mora biti u skladu sa jaknom. Možete dobiti bolji kvalitet ako budete bliski jedni drugima kao stil. Ako nema harmonije, ne možete stvoriti estetsku sliku. Za ovo bi svakako trebali obratiti pažnju na ovaj detalj. Odabir odgovarajuće boje za vašu boju kože pomaže vam da budete u skladu sa jaknom. Ako nećete nositi jaknu, takođe treba obratiti pažnju na kompatibilnost pantalona. Eleganciju možete dobiti zahvaljujući uskoj boji pantalona. Ako više volite tamnu jaknu, možete izabrati svetlu i bledu boju da biste stvorili kontrast košulje. Bledo ružičasta unutar crne sportske jakne privući će vašu pažnju.

Izaberite odgovarajući vašem obliku tela

U odabiru muške košulje, biće korisno napraviti odabir koji odgovara vašem obliku tela. Takođe morate biti u mogućnosti da se udobno pomerate unutar odabrane majice. Da biste se osećali ugodnije tokom dana, takođe bi trebalo pažljivo odabrati model. Modeli slim-fitom pomažu vam da izgledate elegantnije, a pogodni su i za tip karoserije. Možete da obezbedite upotrebu odabirom takvih modela. Ako tražite majicu sportskog stila, možete odabrati i modele sa živim tonovima u boji. Modeli različitih tonova boje pomažu vam da budete više estetski. Usklađivanje boja je takođe važno u vašim kombinacijama. Zbog visokog kvaliteta jakne, košulje i pantalona, može se dobiti željeni rezultat. Oni kojima je stalo do udobnosti mogu birati između najnovijih kreacija. Oni koji imaju problema sa težinom, možda bi radije modele košulja sa slobodnim krojem. Na taj način možete obezbediti kvalitetniju upotrebu.

Objavljeno Komentiraj

Kako se peglaju košulje

Koristite funkciju prskanja vode na pegli prije samog peglanja košulje da biste omekšali tkaninu. Tokom peglanja koristite paru na pegli da biste dobili savršeno ispeglanu tkaninu. Evo nekoliko osnovnih koraka.

Kragna: Na dasku za peglanje postavite kragnu po čitavoj dužini i ne zaboravite da peglom prođete po obje strane kragne. Malo snažnije pritisnite tkaninu i nekoliko puta prođite gore-dole po površini kragne.

Manžete: Kao i u slučaju kragne, ispeglajte prvo unutrašnji dio tkanine kako biste otklonili sve nabore. Takođe, peglajte tako što ćete sa spoljnih strana ići ka unutra.

Ramenica: Ovo je najviši dio na leđima košulje. Peglajte u tehnici od spolja ka unutra a zatim okrenite košulju i ispeglajte isti dio košulje sa druge strane.

Leđa: Sad je red da se pozabavite ostatkom leđa, tako što ćete u slobodnom pokretu izravnati sve nabore.

Prednji dio: Prvo ispeglajte lajsnu sa dugmadima tako što ćete prije svega koristiti vrh pegle. Zatim ispeglajte ostatak prednjeg dijela.

Rukavi: Vodite računa da tkanina sa obje strane bude lijepo složena. Ispeglajte obje strane rukava vrlo detaljno, vodeći računa o svim detaljima, od vrha rukava do manžeta.